Tartinată de brânză cu ierburi și usturoi
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, tartina de brânză cu ierburi și usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. Pentru 31 de cenți per porție , obțineți un condiment care servește 11. O porție conține 147 de calorii , 1 g de proteine și 15 g de grăsime . Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, sare condimentată season-all®, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Încercați Sandwich cu cuke și ridiche cu brânză de capră și lămâie și ierburi , tartina verde cu brânză de capră și dovlecei, servit cu pâine artizanală, pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau un mixer.
Se amestecă până se omogenizează bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până la o săptămână.