Tartinată de brânză cu ierburi și usturoi

Tartinată de brânză cu ierburi și usturoi
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, tartina de brânză cu ierburi și usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. Pentru 31 de cenți per porție , obțineți un condiment care servește 11. O porție conține 147 de calorii , 1 g de proteine și 15 g de grăsime . Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, sare condimentată season-all®, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Încercați Sandwich cu cuke și ridiche cu brânză de capră și lămâie și ierburi , tartina verde cu brânză de capră și dovlecei, servit cu pâine artizanală, pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau un mixer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Spaniolă Mare, Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Spaniolă Mare, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se amestecă până se omogenizează bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până la o săptămână.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții11
Scor De Sănătate0
Revista