Tartinată caldă cu fructe de mare

Tartinată caldă cu fructe de mare
Warm Seafood Spread este un condiment care servește 16. O porție conține 187 de calorii , 8 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de carne de crab, sare, pesmet și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și pescatariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartinată cu fructe de mare calde , Sandvișuri cu fructe de mare calde și Tartinată caldă cu fructe de mare .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați maioneza, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, muștarul, sare și piper. Se amestecă crabul, creveții, țelina, ardeiul verde și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Transferați într-o unsoare puțin adâncă de 1 qt. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Sacchetto "Zecchino" DOC Brut Wine. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
erbacee, pepene galben, fructe cu sâmburi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista