Tarte Mici De Ciuperci
Această rețetă servește 12. Dacă 71 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., mici tarte de ciuperci ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 105 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de sherry, ciuperci obișnuite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele De Sparanghel Și Ciuperci, Torturi De Praz Și Ciuperci, și Tarte cu ciuperci și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți shiitake și ciuperci comune. Tăiați și aruncați tulpinile shiitake; tăiați gros ambele tipuri de ciuperci (păstrați separat). Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare, topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați shiitakes și amestecați des până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Se toarnă într-un castron. Topiți o altă lingură de unt cu o altă lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați ciuperci obișnuite și amestecați adesea la foc mediu-mare până când lichidul se evaporă și ciupercile se rumenesc bine, 10 până la 12 minute.
Adăugați în castron. Se răcește ușor, apoi se toacă fin ciupercile.
În aceeași tigaie, la foc mediu-mare, topiți a treia lingură de unt.
Adăugați ceapa și amestecați des până când începeți să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați până la parfum, aproximativ 1 minut.
Se toarnă oțet și se amestecă până se evaporă lichidul, 1 până la 2 minute. Se amestecă pătrunjelul și ciupercile; condimentează după gust cu sare și piper.
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare în vasul unui robot de bucătărie. Rotiți scurt pentru a amesteca.
Adăugați 6 linguri de unt răcit și învârtiți până se formează firimituri grosiere.
Se toarnă 1/4 cană de apă rece și se învârte doar până când aluatul se reunește. Strângeți puțin în mână; dacă nu se ține împreună, adăugați o altă lingură sau două de apă și puls pentru a amesteca. Puneți aluatul într-o bilă, apoi aplatizați ușor într-un disc, înfășurați în plastic și răciți până la rece, 15 până la 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor cu făină, rotiți aluatul într-un oval gros de 1/4 până la 1/8 inch.
Ungeți jumătate cu ou bătut. Lingura linguri de amestec de ciuperci într-o mână, stoarce bine, și Movilă un inch în afară pe partea de ou-spălate de aluat. Îndoiți jumătatea goală peste movile și apăsați între ele pentru a sigila. Cu un tăietor de prăjituri de 2 inci, tăiați torturile și transferați-le pe o foaie de copt. Adunați aluatul rămas, rulați din nou, umpleți și tăiați mai multe tarte.
Coaceți până la început să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Periați torturile cu spălarea ouălor (aruncați orice rămas) și continuați să coaceți până se rumenesc adânc, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Asocierea vinului: alegeți un Pinot Noir cu note de lut pământesc și ciuperci pentru a face ecou ciupercilor din tarte.