Tarte Mici De Ciuperci

Tarte Mici De Ciuperci
Această rețetă servește 12. Dacă 71 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., mici tarte de ciuperci ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 105 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de sherry, ciuperci obișnuite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele De Sparanghel Și Ciuperci, Torturi De Praz Și Ciuperci, și Tarte cu ciuperci și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți shiitake și ciuperci comune. Tăiați și aruncați tulpinile shiitake; tăiați gros ambele tipuri de ciuperci (păstrați separat). Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare, topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați shiitakes și amestecați des până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
3
Se toarnă într-un castron. Topiți o altă lingură de unt cu o altă lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Adăugați ciuperci obișnuite și amestecați adesea la foc mediu-mare până când lichidul se evaporă și ciupercile se rumenesc bine, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Adăugați în castron. Se răcește ușor, apoi se toacă fin ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
În aceeași tigaie, la foc mediu-mare, topiți a treia lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa și amestecați des până când începeți să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați usturoiul și amestecați până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
9
Se toarnă oțet și se amestecă până se evaporă lichidul, 1 până la 2 minute. Se amestecă pătrunjelul și ciupercile; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
10
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare în vasul unui robot de bucătărie. Rotiți scurt pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
11
Adăugați 6 linguri de unt răcit și învârtiți până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
12
Se toarnă 1/4 cană de apă rece și se învârte doar până când aluatul se reunește. Strângeți puțin în mână; dacă nu se ține împreună, adăugați o altă lingură sau două de apă și puls pentru a amesteca. Puneți aluatul într-o bilă, apoi aplatizați ușor într-un disc, înfășurați în plastic și răciți până la rece, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
13
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor cu făină, rotiți aluatul într-un oval gros de 1/4 până la 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
15
Ungeți jumătate cu ou bătut. Lingura linguri de amestec de ciuperci într-o mână, stoarce bine, și Movilă un inch în afară pe partea de ou-spălate de aluat. Îndoiți jumătatea goală peste movile și apăsați între ele pentru a sigila. Cu un tăietor de prăjituri de 2 inci, tăiați torturile și transferați-le pe o foaie de copt. Adunați aluatul rămas, rulați din nou, umpleți și tăiați mai multe tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Cookie-uriCookie-uri
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Căpșuni, Decojite și Tăiate MăruntCăpșuni, Decojite și Tăiate Mărunt
Foaie De CoptFoaie De Copt
16
Coaceți până la început să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Periați torturile cu spălarea ouălor (aruncați orice rămas) și continuați să coaceți până se rumenesc adânc, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
18
Serviți cald.
19
Asocierea vinului: alegeți un Pinot Noir cu note de lut pământesc și ciuperci pentru a face ecou ciupercilor din tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
CiuperciCiuperci
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista