Tarte De Patiserie Cu Puf De Mure
Blackberry foetaj Tarte ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 255 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr turbinado, cremă de brânză, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 22%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Cu Roșii De Patiserie, Tarte Cu Roșii De Patiserie, și Torturi Cu Ouă Pentru Micul Dejun Cu Foietaj.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de cookie.
Se amestecă crema de brânză, zahărul și scorțișoara împreună într-un castron până se amestecă bine. Pune deoparte.
Așezați cojile de foietaj pe foaia de fursecuri pregătită.
Periați fiecare coajă cu lapte și presărați cu zahăr turbinado.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cojile se extind și devin maro auriu, 10 până la 15 minute. Urmăriți cu atenție pentru a vă asigura că cojile se coc bine, dar nu coaceți prea mult.
Scoateți cojile din cuptor și folosiți o furculiță pentru a scoate capacul din fiecare coajă. Puneți capacele deoparte.
Puneți 2 linguri de amestec de brânză cremă în fiecare coajă. Se acoperă cu 6 până la 8 mure.
Așezați un capac de foietaj deasupra fiecărei cochilii peste fructe de pădure.
Întoarceți cojile de patiserie umplute la cuptor și coaceți până când blaturile de patiserie se rumenesc și umplutura este caldă, cu aproximativ 5 minute mai mult.