Tarte cu cremă de nucă de cocos cu cruste de nuci de Macadamia

Tarte cu cremă de nucă de cocos cu cruste de nuci de Macadamia
Tartele cu cremă de nucă de cocos cu cruste de nuci de Macadamia ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 542 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, nuci de macadamia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte cu nucă de cocos macadamia cu ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Înghețată Macadamiană Cu Nucă De Cocos, și ROM-înghețată Macadamiană cu ananas la grătar și nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 1/3 cană de făină și 3/4 cană de zahăr; bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Gatiti laptele intr-o cratita grea la foc mediu pana cand este fierbinte. Treceți treptat aproximativ o pătrime din laptele fierbinte în amestecul de ouă; adăugați la laptele fierbinte rămas, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Gatiti la foc mediu-mare, batand constant, 5 pana la 6 minute sau pana se ingroasa.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și 1 cană de nucă de cocos. Acoperiți și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
5
Coaceți restul de 1/2 cană de nucă de cocos într-o tigaie superficială la 350, amestecând ocazional, 5 până la 6 minute sau până la prăjit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Pulsați 2 1/2 căni de făină și unt într-un robot de bucătărie până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Adăugați 2 linguri de apă și pulsați 30 de secunde sau până când aluatul formează o bilă. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
NuciNuci
8
Împărțiți aluatul în 12 porții egale; apăsați fiecare porție într - o tigaie(de 3 până la 4 inci). Înțepați fundul cu o furculiță și așezați - l pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci. Acoperiți și înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
9
Coaceți pe tigaia jellyroll la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii. Se răcește în tigăi de tartă 5 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Puneți amestecul de cremă de nucă de cocos în coji de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Nucă De CocosNucă De Cocos
CremăCremă
11
Bateți frișca și 3 linguri de zahăr la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi; dollop sau țeavă pe Tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
12
Se presară cu nucă de cocos prăjită; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista