Spanac, ceapă și cartofi Frittata
Spanacul, ceapa și cartofii Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 295 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare și piper, cartofi de aur yukon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Frittata de ceapă, slănină și spanac, Spanac, ceapă și Frittata Elvețiană, și Cartofi și ceapă Frittata.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci, ulei de măsline cald la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartofii și gătiți, amestecând ocazional, până când cartofii încep să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se amestecă spanacul; condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți broilerul la mare.
Se toarnă ouăle în tigaie, amestecând scurt pentru a distribui legumele. Gatiti la foc mediu-mic, glisand ocazional o spatula sub frittata pentru a se desface, pana cand este asezata dedesubt, dar inca umeda deasupra, aproximativ 5 minute.
Așezați tigaia sub broiler și gătiți până când blatul este maro auriu, 1 până la 2 minute.
Tăiați în pene și serviți.