Tarta Cu Sfeclă Și Feta

Tarta Cu Sfeclă Și Feta
Tarta de sfeclă și Feta este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză feta, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tarta cu sfeclă și Feta, Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, și Salată De Sfeclă Și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați verdeața de pe sfeclă. Rezervați verdele și tăiați sfecla. Înfășurați fiecare sfeclă individual în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Așezați toate sfecla înfășurată pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până se înmoaie până la capăt, aproximativ 40 de minute (deși timpul va depinde foarte mult de mărimea sfeclei dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Scoateți sfecla din cuptor și lăsați-o deoparte să se răcească complet. Dacă faceți tarta imediat, lăsați căldura cuptorului pe 375.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
În timp ce sfecla se prăjește, pregătiți verdeața sfeclei: ținând tulpina cu o mână, treceți degetele celeilalte mâini pe treaptă pentru a îndepărta partea fragedă cu frunze de pe tulpina dură. Se spală verdele și se toacă. Puneți deoparte 1 cană ambalată și rezervați restul pentru o altă rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați șalotă și saut până la moale și parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
8
Adăugați verdeață și continuați să gătiți până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Se lasă deoparte până se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
9
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și, pe ea, derulați aluatul de foietaj. Peste poală cele două bucățio dimensiune completă, cealaltă jumătate dimensionatăpresându-le împreună la cusături. Faceți o jantă împăturind marginile aluatului de patiserie cu un centimetru și apăsând ușor. Folosind o furculiță, faceți găuri peste tot patiseria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Se amestecă creme fraiche sau smântână în verdeață răcită și se condimentează cu sare și piper după gust. Desfaceți sfecla răcită și, folosind mâinile sau un cuțit de tăiat, îndepărtați pielea și tăiați orice bucăți dure. Feliați sfecla în 1/4 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Top aluat preparat cu un strat uniform de verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Puneți felii subțiri de fenicul deasupra. Nestle sfecla deasupra feniculului, presându-le ușor în aluat. Acoperiți întreaga zonă din interiorul jantei cu sfeclă. Împrăștiați feta sfărâmată în jurul vârfului tartei și coaceți până când patiseria este umflată și maro aurie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Strângeți sucul de 1/2 lămâie și stropiți ulei de măsline peste tarta finită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
14
Se presară cu mai multă sare după gust și cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Se servește cald.* Notă: rezervați o parte din sfecla prăjită simplă și piureul cu brânză feta (numai pasteurizată) sau iaurt simplu pentru bebelușii de până la 6 luni. Copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 10 luni care gestionează în siguranță alimentele cu degetele pot împărtăși această tartă așa cum este pregătită, doar tăiată în dimensiuni adecvate vârstei și iau în considerare sărirea stropirii finale de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista