Tarta cu nuci de Macadamia este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 553 calorii, 3G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tarta Cu Nuci De Macadamia, Tarta Cu Caramel Macadamia, și Macadamia-Tarta Cu Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați primele 4 ingrediente în robotul de bucătărie până când aluatul formează bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Rulați într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați aluatul într-o tigaie de 10 inci; tăiați marginile, lăsând o surplombă de 1 inch. Ori consola în interiorul tigaie, și apăsați împotriva părți, formând o margine groasă. Linia de patiserie cu folie de aluminiu. Umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 375 timp de 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și puneți-l pe o grătar pentru a se răci în timp ce pregătiți umplutura. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Combinați zahărul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, 15 minute sau pana cand amestecul devine o culoare chihlimbar inchis. Spălați părțile laterale ale tigaiei o dată cu o perie mică înmuiată în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă smântâna și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Așezați nucile în fundul cojii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Așezați tarta pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Se toarnă amestecul de caramel peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
11
Coaceți la 350 timp de 15 minute. Scoateți cu grijă tarta din cuptor și puneți-o pe o grătar. Se răcește complet.