Tarta cu cremă de rubarbă
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tarta cu cremă de rubarbă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 319 calorii. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți rubarbă prăjită vezi ' merge cu, împachetați produse de patiserie pentru desert, păstăi de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 20%. Tarta cu rubarbă și cremă, Tarta cu mere, rubarbă și cremă, și Tartă Cu Cremă De Rubarbă Glazurată Cu Marmeladă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți rubarba prăjită și lăsați să se răcească. Rotiți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Rulați patiseria pe o suprafață ușor făinată până la grosimea unei monede de 1 și folosiți-o pentru a alinia un vas de flan de 25 cm, lăsând niște produse de patiserie atârnate peste margine. Înțepați ușor baza de patiserie cu o furculiță, apoi tapetați cu hârtie rezistentă la grăsime. Sfat unele coacere sau fasole uscate în cazul patiserie, pune-l pe o foaie de copt și se coace timp de 20 de minute până când marginile de patiserie devin biscuity.
Scoateți fasolea și gătiți patiseria încă 5 minute până se rumenesc; vrei să-l gătești puțin mai mult decât ai face în mod normal.
Scoateți carcasa de patiserie din cuptor și reduceți temperatura la 160C / ventilator 140C / gaz
În timp ce patiseria se coace, faceți crema.
Puneți smântâna, laptele și vanilia într-o tigaie, dați la fiert, apoi scoateți focul. Bateți zahărul și ouăle pentru a le combina, apoi turnați lichidul fierbinte în timp ce bateți continuu. Se strecoară amestecul de cremă într-un ulcior.
Împrăștiați rubarba peste fundul carcasei de patiserie, puneți carcasa în cuptor și turnați cu grijă crema.
Coaceți tarta timp de 30-35 de minute până când crema este doar setată. Lăsați-l să se răcească în vas, apoi tăiați excesul de patiserie cu un cuțit înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.