Tartă proaspătă de smochine cu crustă de porumb de rozmarin și cremă de Mascarpone de lămâie
Tarta proaspătă de smochine cu crustă de porumb de rozmarin și cremă de Mascarpone de lămâie necesită aproximativ 75 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 641 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă de pere cu glazură de Port cu crustă de rozmarin-porumb, Placinta de afine cu crusta de faina de porumb si crema de lamaie, și Tort Angel Food cu cremă Mascarpone cu lămâie-ghimbir și fructe proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați împreună făina, făina de porumb, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt și rozmarin și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărime de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Unt
3
Stropiți uniform cu 4 linguri de apă cu gheață și pulsați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Strângeți ușor o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă, 1/2 lingură odată, pulsând după fiecare adăugare și continuând să testați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei cu degetele făinoase. Neteziți aluatul cu o mică spatulă metalică offset sau spatele unei linguri (făinată dacă este necesar), apoi rulați un sucitor deasupra tigaiei pentru a tăia aluatul la culoare cu janta. Se răcește crusta până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Formă Tartă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți crusta în mijlocul cuptorului până când centrul și marginile sunt aurii, 25 până la 30 de minute (nu vă faceți griji dacă fundul crustei se fisurează), apoi răciți în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Bateți împreună smântână, mascarpone, zahăr, coajă și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Smântână
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți jeleul și mierea într-o cratiță mică la foc moderat, amestecând, până când jeleul este topit, aproximativ 4 minute, apoi răciți ușor glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
3
Îndepărtați partea de tartă și întindeți crema de mascarpone în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
4
Tăiați smochinele pe lungime în felii groase de 1/4 inch și aranjați decorativ peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Smochine
5
Ungeți smochinele cu glazură de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
Smochine
1
* Crusta poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei. * Amestecul de Mascarpone poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. * Tarta poate fi asamblată cu 1 oră înainte și păstrată, acoperită slab, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat