Tartă cu roșii, brânză de capră și ceapă
Tartă de roșii, brânză de capră și ceapă este o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 144g de grăsime, și un total de 2381 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,98 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză de capră, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tartă cu ceapă roșie, brânză de capră și busuioc, Tartă cu brânză de capră, cartofi și ceapă, și Tartă cu brânză de capră, ceapă de primăvară și alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Dacă este necesar, întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 11 inci și încadrați-vă în tigaie. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch, apoi pliați surplomba spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Înțepați ușor fundul și părțile laterale cu o furculiță.
Căptușiți coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când patiseria este aurie palidă în jurul jantei, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți până devin aurii peste tot, încă 8 până la 10 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
În timp ce coaja de tartă se coace, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, apoi gătiți ceapa cu sare și piper negru după gust, amestecând frecvent, până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Întindeți ceapa peste fundul cojii de tartă și deasupra cu 1 cană rotunjită de brânză de capră. Aranjați roșiile, ușor suprapuse, în cercuri concentrice peste brânză.
Se presară cu brânză rămasă și sare și piper după gust și se stropesc cu ulei de lingură rămas. Puneți folia peste marginea crustei (pentru a preveni suprasolicitarea).
Puneți tigaia pe o foaie de copt și fierbeți tarta la aproximativ 7 inci de la foc până când brânza începe să se rumenească ușor, 3 până la 4 minute.