Tartă Cu Migdale De Zmeură
Tarta de migdale de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $ 6.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 210g de grăsime, și un total de 3027 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți coșuri zmeură, lichior amaretto, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 82%. Încercați Tartă Cu Migdale De Zmeură, Tartă Cu Zăbrele De Migdale De Zmeură, și Tartă Cu Migdale De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați o bandă lată de 3/4 inci de pe fiecare parte a patiseriei și rezervați.
Întindeți foaia de patiserie pe o suprafață de lucru ușor aromată până la un pătrat de 10 inci.
Ungeți marginile pătratului cu oul. Lucrând cu 1 bandă la un moment dat, stați benzile de-a lungul marginilor pătratului de patiserie și sertizați unde se întâlnesc. Doriți să creați o cutie superficială, unde pătratul de patiserie este baza și cele 4 benzi sunt pereții. Suprapuneți benzile la colțuri, întinzându-le dacă este necesar pentru a completa pereții cutiei.
Periați marginea cu oul. Străpungeți Centrul patiseriei peste tot cu furculiță.
Coaceți până când patiseria se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Se transferă într-un suport și se răcește complet.
Folosind un mixer electric, bateți crema până la vârfuri moi. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați treptat zahărul și continuați să bateți până la vârfuri rigide.
Adăugați lichiorul și bateți până se amestecă bine; aveți grijă să nu amestecați prea mult sau frișca se va transforma într-o consistență de unt și va începe să se separe. Folosind o spatulă mare, pliați piulițele. Puneți amestecul de cremă în crusta de patiserie pregătită. Aranjați fructele de pădure peste cremă. Cerneti pudra de cacao si serviti.
Notă: puteți folosi orice fruct care este în sezon (segmente portocalii, fructe de pădure, prune, banane, struguri). Afinele fac un bun substitut pentru zmeură, iar piersicile feliate sau nectarinele sunt delicioase.