Tartă cu migdale și cereale (Pastiera di Mandorle)
Această rețetă servește 10. O porție conține 483 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă $1.28 pe portie falls în bugetul dvs., migdale și cereale Tarta (Pastiera di Mandorle) ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână miere de flori de portocale, ou, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de migdale cu prune / Torta di Prugne e Mandorle, Tartă Cu Smochine De Migdale-Ziua 30 Provocare Fără Cereale, și Tartă cu fructe de piatră cu crustă de migdale (fără zahăr și fără cereale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mound făina pe o placă de patiserie. Faceți o fântână în făină și așezați amestecul de ou, gălbenușuri, zahăr, unt și ulei de măsline și vanilia în centru. Procedați așa cum ați face cu pastele proaspete, aducând făina puțin câte puțin din lateral. Când aluatul se reunește, frământați până se omogenizează, apoi lăsați să se odihnească 10 minute. Aluatul va fi foarte moale; se răcește dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Proaspete
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
Batoane De Mentă Zdrobite, Plus Altele Pentru Servire
Jimmy Dean Cârnați
Gelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, Optional
Ceașcă De Brânză Cheddar Albă Mărunțită
Mandarine Segents Cu Sirop
Soiuri De Ciuperci
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
2
Preîncălziți cuptorul350 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tulpini Frunze De Cimbru
3
Rotiți aluatul într-un cerc de 12 inci cu o grosime de 1/8 inci. Montați patiseria în interiorul unei tigaie de tartă de 10 inci și puneți-o deoparte. Într-un castron mare, combinați ricotta, migdalele, grâul crăpat, zahărul, apa de flori portocalii și scorțișoara și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Ghee (unt Purificat)
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
(23)
Prin Tort
Gelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, Optional
Mandarine Segents Cu Sirop
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
4
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați pentru a încorpora complet. Într-un castron mare separat, bateți albușurile de ou până la vârfuri moi cu un tel sau un mixer electric. Îndoiți cu grijă albusurile în amestecul de ricotta cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Soiuri De Ciuperci
Prin Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
5
Se toarnă amestecul în patiserie și se coace timp de 45 până la 50 de minute, până când crusta este aurie și umplutura este solidă. Când este răcit, feliați și serviți cu mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale