Tartă Cu Cireșe Cu Crustă Dublă

Tartă de cireșe cu crustă dublă ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 572 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, suc de lămâie, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă de roșii prăjită cu crustă dublă de brânză, Crustă Dublă Cherry Crisp, și Tartă cu cireșe de ciocolată cu crustă de migdale prăjite (fără Gluten, Paleo + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți untul cu 3/4 cană de zahăr până se omogenizează; bate în gălbenușurile de ou. Se amestecă făina, făina de porumb, praful de copt și sarea până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în jumătate. Apăsați o porțiune peste partea de jos și în sus pentru a janta unei tigaie de tartă canelată de 9 inci cu jantă detașabilă.
Așezați altă porție pe o bucată de hârtie cerată ușor făinată. Cu un sucitor ușor făinat, întindeți aluatul până la o rundă de 10 inci. Glisați rotund pe o foaie de copt. Se răcește coaja de tartă și se rotunjește până la fermitate, cel puțin 30 de minute, sau se înfășoară etanș și se răcește până la 3 zile.
Într-un alt castron, amestecați cireșele, tapioca, sucul de lămâie și restul de 1/4 cană de zahăr.
Lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă în coajă de tartă răcită și se întinde nivelul. Inversați runda peste tartă. Apăsați marginile în marginea tăvii de tartă, ciupind orice exces.
Presărați ușor tarta cu zahăr.
Așezați tigaia pe o foaie de copt neizolată.
Coaceți pe raftul inferior al unui cuptor 375 până când blatul devine maro auriu, 35 până la 40 de minute, rotind tarta la jumătatea timpului de coacere.
Se servește cald sau la temperatura camerei.