Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cappuccino Tart. Această rețetă servește 10 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 700 de calorii, 9g de proteine, și 46G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, unt, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cappuccino, Cappuccino Desert, și Cappuccino Pinwheels.
Instrucțiuni
1
Pentru a face crusta: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Cerneti faina, zaharul si sarea in vasul unui robot de bucatarie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați nucile de pin și untul și pulsați până când textura seamănă cu făina de porumb grosieră, aproximativ 10 până la 15 secunde. Cu motorul pornit, adăugați gălbenușurile de ou. Dacă aluatul este prea uscat pentru a forma o bilă moale atunci când este apăsat, adăugați apă cu gheață câte 1 lingură și pulsați pentru a amesteca. Nu supraprocesați; aluatul nu trebuie procesat mai mult de 30 până la 40 de secunde după adăugarea lichidelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Transferați aluatul pe o foaie de hârtie cerată sau folie de plastic. Formați aluatul într-un cerc plat. Închideți bine în folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Apăsați aluatul răcit într-o tigaie de tartă cu caneluri de 10 până la 11 inci și folosiți degetele pentru a-l apăsa peste partea de jos și în sus pe partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
5
Rulați peste margini. Folosiți o furculiță pentru a înțepa coaja peste tot. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tapetați aluatul răcit cu folie sau hârtie pergament netezită cu grijă în toate colțurile. Tapetați cu fasole uscată, orez sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
7
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, doar pentru a seta crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și ridicați cu grijă folia și greutățile. Reveniți la cuptor 8 până la 10 minute, până când marginile abia încep să se coloreze. Se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pregătiți umplutura: într-un bol de amestecare, bateți oul, gălbenușul de ou și 1/4 cană de zahăr până când își dublează volumul și devin de culoare palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
10
Într-un cazan dublu la foc mediu, topiți ciocolata și untul. Bateți încet lichiorul și vanilia până se omogenizează complet. Bateți încet amestecul de ouă în cazanul dublu și gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(din Cutie)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Scoateți tigaia superioară de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Bateți smântâna cu 1 lingură de zahăr până se formează vârfuri moi. Stropiți încet în cafea și bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestecul de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
13
Se toarnă umplutura în coaja de tartă, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 3 ore înainte de servire sau până la 3 zile.
14
Pregătiți toppingul: bateți smântâna cu zahărul până se formează vârfuri moi. Stropiți încet în cafea și bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
15
Pentru a servi, tăiați tarta în pene. Puneți o bucată generoasă de frișcă pe fiecare felie și decorați cu o boabă de cafea de ciocolată, dacă doriți.
Tart funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.