Talpă cu ciuperci cremă
Talpa cu ciuperci cremă este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 317 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de dezosat, marsala, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de spanac și ciuperci, Pui cu cremă și ciuperci, și Ciuperci cremă pe pâine prăjită.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați ciupercile și șalotele în unt până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați cimbru, marsala și smântână. Amestecând des, fierbeți până când amestecul are o culoare aurie palidă și nu există lichid care curge liber, 6 până la 7 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Clătiți talpa, uscați-o și așezați fileurile plate. Se amestecă amestecul de ciuperci în mod egal pe fileuri și se întinde pentru a acoperi uniform.
Roll fileuri de la capătul îngust și setați cusătură în jos pe o foaie de folie (aproximativ 9 de 13 in.).
Puneți folie cu pește pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Acoperiți cu capac (orificii deschise pentru cărbune). Gatiti pana cand talpa este opaca, dar cu aspect umed in partea cea mai groasa (taiata pentru a testa), aproximativ 8 minute. În ultimele 2 minute, presărați brânza uniform pe pește.
Glisați o foaie de copt fără margini sub folie și ridicați-o de pe grătar. Cu o spatulă largă, transferați talpa pe farfurii; răzuiește orice picături din folie și lingură pe pește.
Se ornează cu crenguțe de cimbru.
Se adaugă sare după gust.