Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: Panglici cu Ragu de ciuperci și praz
Reteta Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: Panglici cu Ragu de ciuperci si praz se poate face in aproximativ 30 de minute. Pentru 18,51 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 859 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline, ulei de măsline, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, care este solid. Rețete similare includ Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), Tagliatelle con Spinaci e Funghi și Polpettone in umido con funghi (Chip de carne în sos de roșii și ciuperci).
Instrucțiuni
1
Întindeți trecutul la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste și tăiați foaia rezultată în benzi groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Se aseaza pe o tava de foaie pudrata cu gris si se acopera cu un prosop curat si umed pana este gata de fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până se afumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ciupercile și căleți la foc mare până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute per lot. Ciupercile nu trebuie să-și elibereze sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Scoateți ciupercile și adăugați ceapa, prazul, usturoiul, frunzele de cimbru și sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute, apoi adaugati sosul de rosii. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se adaugă ciupercile. Mai fierbeți 10 minute și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Fierbe pastele în apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Scurgeți, rezervând apa pentru paste și adăugați pastele în sos. Aruncați la foc iute 1 minut pentru a se acoperi, adăugând un strop de apă pentru paste, dacă este necesar, pentru ca sosul să nu devină prea strâns. Împărțiți în șase boluri de paste încălzite și acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Parmigiano Reggiano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Puneți 3 1/2 căni de făină în centrul unei plăci mari de tăiat din lemn. Faceți o groapă în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Cu ajutorul unei furculițe, bateți ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Pe măsură ce extindeți puțul, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va aduna când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele. Odată ce ai o masă unită, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați bucățile rămase. Refăinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
12
Rulați sau modelați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți până se înmoaie și auriu deschis, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
15
Adăugați cimbrul și morcovul și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi
16
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fiert, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt grosime ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos ține 1 săptămână la frigider sau până la 6 luni la congelator.