Tagliata cu rozmarin și cartofi de usturoi

Tagliata cu rozmarin și cartofi de usturoi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Tagliata cu rozmarin și cartofi de usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1530 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin, câteva crenguțe rozmarin, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tagliata cu ochi de coaste la grătar cu Năsturel și cartofi, Tăiați Ribeye cu ulei de măsline, usturoi și ierburi (Tagliata), și Tagliata (tăiat) Ribeye cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți cuișoarele de usturoi cu partea plată a unui cuțit pentru a le zdrobi și a le pune într-o pungă mare de congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați boabele de piper, apăsând pe ele din afara pungii cu capătul unui știft sau al unei cutii de supă pentru a le zdrobi. Acum adăugați friptura, sferturile de ceapă, uleiul de măsline, oțetul și sosul Worcestershire și amestecați pentru a combina. Sigilați punga și așezați-o într-un vas pentru a preveni scurgerile. Refrigerați timp de aproximativ 12 ore sau marinați la temperatura camerei timp de până la 2 ore. Pasul de marinare este critic, așa că nu-l tăiați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Aduceți friptura la temperatura camerei înainte de a găti pe o tavă timp de aproximativ 6 până la 7 minute pe parte; este greu de spus exact cât va dura, deoarece depinde de modul în care vă place carnea. Îmi place a mea destul de bine încă tremurând și tremurând pe farfurie, așa că fii pregătit să o gătești mai mult dacă vrei carne mai bine făcută. Testați prin împingere înainte de a începe să bateți cuțitele: dacă este foarte moale și bouncy, este albastru; elastic, rar; elastic, dar cu rezistență, mediu-rar până la mediu, în funcție de acea rezistență; greu, bine, știi răspunsul la asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți friptura și puneți-o pe o bucată mare de folie, presărați cu sare, apoi înfășurați întreaga parcelă într-o altă bucată de folie și lăsați-o să stea timp de 10 minute înainte de a tăia subțire, transversal (pe diagonală). Aranjați pe o farfurie căptușită cu frunze de rucola. Puneți și o farfurie cu sferturi de lămâie pe masă, pentru a stoarce carnea în timp ce mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Se servește cu cartofi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Strângeți cuișoarele de usturoi cu partea plată a unui cuțit pentru a le zdrobi și a le pune într-o pungă mare de congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Adăugați boabele de piper, apăsând pe ele din afara pungii cu capătul unui știft sau al unei cutii de supă pentru a le zdrobi. Acum adăugați friptura, sferturile de ceapă, uleiul de măsline, oțetul și sosul Worcestershire și amestecați pentru a combina. Sigilați punga și așezați-o într-un vas pentru a preveni scurgerile. Refrigerați timp de aproximativ 12 ore sau marinați la temperatura camerei timp de până la 2 ore. Pasul de marinare este critic, așa că nu-l tăiați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Aduceți friptura la temperatura camerei înainte de a găti pe o tavă timp de aproximativ 6 până la 7 minute pe parte; este greu de spus exact cât va dura, deoarece depinde de modul în care vă place carnea. Îmi place a mea destul de bine încă tremurând și tremurând pe farfurie, așa că fii pregătit să o gătești mai mult dacă vrei carne mai bine făcută. Testați prin împingere înainte de a începe să bateți cuțitele: dacă este foarte moale și bouncy, este albastru; elastic, rar; elastic, dar cu rezistență, mediu-rar până la mediu, în funcție de acea rezistență; greu, bine, știi răspunsul la asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți friptura și puneți-o pe o bucată mare de folie, presărați cu sare, apoi înfășurați întreaga parcelă într-o altă bucată de folie și lăsați-o să stea timp de 10 minute înainte de a tăia subțire, transversal (pe diagonală). Aranjați pe o farfurie căptușită cu frunze de rucola. Puneți și o farfurie cu sferturi de lămâie pe masă, pentru a stoarce carnea în timp ce mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Se servește cu cartofi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
11
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Spălați și uscați cartofii, dar nu vă deranjați să îi curățați și tăiați-i în zaruri de aproximativ 3/4 inci. Aruncați cu uleiul pe o foaie mare de copt, folosind mâinile pentru a amesteca bine. Introduceți niște crenguțe de rozmarin sfâșiate și prăjiți aproximativ o oră, întorcându-se o dată sau de două ori în acel timp, până când sunt minunat crocante și aurii, dar încă moi în interior. Când au terminat, scoateți-o pe o farfurie mare și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Spălați și uscați cartofii, dar nu vă deranjați să îi curățați și tăiați-i în zaruri de aproximativ 3/4 inci. Aruncați cu uleiul pe o foaie mare de copt, folosind mâinile pentru a amesteca bine. Introduceți niște crenguțe de rozmarin sfâșiate și prăjiți aproximativ o oră, întorcându-se o dată sau de două ori în acel timp, până când sunt minunat crocante și aurii, dar încă moi în interior. Când au terminat, scoateți-o pe o farfurie mare și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista