Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos-urile de pește ale lui Gary Deckman. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 314 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Basul Fried Fresh al lui Gary, și Quesadillas de pui Pesto Gordon și Gary pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.