Tabbouleh Cu Cuscus Israelian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul israelian Tabbouleh. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Cuscus Israelian Prăjit, și Cuscus Israelian Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului; scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Bateți șalota, uleiul și 2 linguri de suc de lămâie într-un castron mare.
Adăugați cuscus, castraveți, roșii, pătrunjel și mentă; condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți, și aruncați pentru a combina.
Faceți înainte: cuscusul israelian Tabbouleh poate fi făcut cu 1 zi înainte (omiteți ierburile). Acoperiți și răciți. Îndoiți ierburile chiar înainte de servire.