Supa De Papaya
Supa de Papaya ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 304 calorii. Un amestec de zmeură, ghimbir confiat, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Încercați Supa De Var De Papaya, Beachy Papaya barci cu Papaya semințe burniță, și Paleta de Papaya Y Coco (papayan și nucă de cocos Popsicle) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică combinați zahărul și apa și gătiți la foc mic până când zahărul este dizolvat.
Se toarnă într-un castron care conține sucul de lămâie și lime.
Adăugați papaya, ghimbirul confiat și menta. Într-un castron separat, aruncați zmeură și mure.
Puneți amestecul de papaya în fiecare bol de servire. În centru puneți o lingură de fructe de padure amestecate și garnisiți cu coaja de lamaie.