Supă Vegetariană De Fasole Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa vegetariană de fasole albă. Această rețetă fără gluten și vegană servește 7 și costă $1.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 220 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piper, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați vegetarieni și supă de fasole albă, Chili Vegetarian de fasole alb-negru, și Tocană vegetariană de fasole albă și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, sotati dovleceii, ceapa, telina si morcovul in ulei timp de 5-7 minute sau pana cand sunt fragede.
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede.