Supă rustică de varză roșie și fasole albă
Supa rustică de varză roșie și fasole albă este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 135 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de sugestii opționale de servire: oțet balsamic și parmezan de soia, roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Rețete similare includ SUPĂ RUSTICĂ DE VARZĂ, CARTOFI ȘI FASOLE ALBĂ, Supă De Varză Și Fasole Albă, și Supă de varză și fasole albă.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până când ceapa începe să se rumenească, adăugând apă cu lingura, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.
Se adaugă usturoiul și se fierbe încă un minut.
Adăugați toate ingredientele rămase și lăsați supa să fiarbă, adăugând apă suplimentară după cum este necesar, până când varza este fragedă, aproximativ 30-60 de minute, în funcție de varză. Gustă supa și adaugă mai mult busuioc, dacă este necesar.
Serviți supa, amestecând câteva picături de oțet balsamic și o stropire de parmezan vegan în fiecare castron, dacă doriți. Face aproximativ 6 porții.