Supa de vită italiană de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 208 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Aragaz lent cârnați italieni, carne de vită și legume Ragu, și Supă De Legume Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne de vită maro în ceainic mare grele; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați toate ingredientele, cu excepția varză, fasole verde și macaroane. Aduceți la fierbere. Căldură mai mică; acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cheddar Degresat Ras
Rețetă De Pizzocheri
3
Adăugați varză, fasole verde și macaroane; aduceți la fierbere și fierbeți până când legumele sunt fragede. Dacă preferați o supă mai subțire, adăugați apă suplimentară sau bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cheddar Degresat Ras
Rețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional