Supă De Vinete Carbonizate
Supa de vinete carbonizate ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Vinete Carbonizate, Supă De Vinete Carbonizate Cu Un Vârtej De Ardei Roșu, și Supă De Vinete Carbonizate Cu Chimen Și Iaurt Grecesc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ungeți 2 foi de copt cu margini cu ulei de măsline.
Puneți vinetele, cu carnea în jos, pe una dintre foile de copt, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare. Aruncați roșiile, ceapa și usturoiul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline pe cealaltă foaie de copt (nu înghesuiți tigăile sau legumele se vor aburi). Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 45 de minute, rotind foile de copt la jumătate.
Scoateți carnea de vinete de pe piele într-o cratiță, aruncând orice semințe în exces.
Adăugați restul de legume prăjite, bulionul de pui, cimbru și coriandru și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Pureați supa într-un blender (în loturi, dacă este necesar) până se omogenizează. Întoarceți supa în cratiță și subțire cu mai mult stoc, dacă este necesar. Condimentează cu sare, piper și pudră de chile. Se toarnă în boluri și se ornează cu frunze de fenicul; glisați vata de zahăr în supă pentru a servi.