Supă de Salsa cu ouă Pocate
Reteta supa de Salsa cu oua Pocate este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 285 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ouă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salsa Ouă Pocate & Crupe, Salsa ouă Pocate și crupe, și Ouă pocate cu Polentan și Salsa proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați grăsimea din 1 cutie (49 oz.) bulion de pui.
Combinați bulionul și 1 1/2 căni de salsa de roșii într - o tigaie de 5 până la 6 litri. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura chiar sub un clocot activ. Crăpați 8 ouă mari, pe rând; țineți fiecare aproape de suprafața supei și strecurați oul în tigaie. Acoperiți și gătiți până când gălbenușurile sunt cât de ferme doriți, 4 până la 5 minute pentru centrele ușor moi. Puneți 2 ouă în fiecare castron; umpleți bolurile cu supă.
Presărați 1 cană de brânză Cheddar mărunțită în mod egal peste porții.