Supă de Salsa cu ouă Pocate

Supă de Salsa cu ouă Pocate
Reteta supa de Salsa cu oua Pocate este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 285 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ouă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salsa Ouă Pocate & Crupe, Salsa ouă Pocate și crupe, și Ouă pocate cu Polentan și Salsa proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați grăsimea din 1 cutie (49 oz.) bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2
Combinați bulionul și 1 1/2 căni de salsa de roșii într - o tigaie de 5 până la 6 litri. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura chiar sub un clocot activ. Crăpați 8 ouă mari, pe rând; țineți fiecare aproape de suprafața supei și strecurați oul în tigaie. Acoperiți și gătiți până când gălbenușurile sunt cât de ferme doriți, 4 până la 5 minute pentru centrele ușor moi. Puneți 2 ouă în fiecare castron; umpleți bolurile cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dientes De AjoDientes De Ajo
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați 1 cană de brânză Cheddar mărunțită în mod egal peste porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Martini & Rossi spumante rossimbroul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Inspirat de faimoasa regiune piemontană din Italia, MARTINI & ROSSI Sparkling rosul este un vin spumant roz elegant. Este fabricat dintr-o varietate de struguri, care sunt presate delicat pentru a păstra aromele distinctive, evocatoare și culoarea frumoasă.Acest vin spumant frumos, cu o aromă ispititoare și note delicate de zmeură și trandafir sălbatic, se dovedește un aperitiv excelent sau pentru un picnic cu prietenii. 
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista