Supă De Roșii Indiană Ușoară (Saar)

Supă De Roșii Indiană Ușoară (Saar)
Supa de roșii indiană ușoară (Saar) necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, veți obține o supă care servește 4. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, usturoi, ghee și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Supă de roșii condimentată Indian, Rasam, Supă Indiană De Roșii, și Dal de spanac și roșii (supă de linte indiană).

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile și 1/2 cană de apă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la maxim 4 minute în cuptorul cu microunde. Rezervați apa de gătit. Răciți ușor roșiile, curățați-le și aruncați pielea. Procesați roșiile, apa rezervată și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Topiți ghee-ul într-o tigaie la foc mediu și gătiți semințele de muștar 1 minut. Se amestecă frunzele de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Turnați roșiile procesate și usturoiul în tigaie. Se amestecă restul de 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se amestecă zahărul, boiaua și sarea. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se amestecă în coriandru. Continuați să gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se servește cald.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista