Supă De Pui Ușor De Gătit Lent

Supă De Pui Ușor De Gătit Lent
Ușor supa de pui aragaz lent este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 154 calorii, 19g de proteine, și 3G de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei grași, morcovi, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Ușoară De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent, Supa De Posole De Pui Ușor De Gătit Lent, și Supă Ușoară De Tortilla De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apă, cremă de supă de ciuperci, pui, ceapă, țelină, morcovi, ardei grași și supă de ceapă se amestecă împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Mini ArdeiMini Ardei
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Gatiti la foc mic timp de 6 pana la 8 ore. Tăiați puiul folosind două furculițe și amestecați bine supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista