Supa de pui braconat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 918 calorii. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcov, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Supă de tăiței de pui + ciuperci cu ouă poacate, Supă De Somon Fiert, și Supă De Somon Fiert.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și 1 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați puiul, cartofii, napii, bulionul, oțetul, apa, cimbrul, frunza de dafin și restul de 1 linguriță de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Nap
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când puiul este gata, aproximativ 10 minute pentru sâni și 15 minute pentru picioare și coapse; îndepărtați fiecare bucată așa cum se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Continuați să fierbeți supa până când cartofii și napii sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă ardeiul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Nap
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Scoateți crenguța de cimbru și frunza de dafin. Pentru a servi, împărțiți bucățile de pui între patru boluri puțin adânci și tocați bulionul și legumele peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
7
Recomandarea vinului: deși sunt vinurile preferate ale Americii, Chardonnay-urile sunt adesea destul de incomode cu mâncarea. Aici, însă, un Chardonnay din California, care este mediu și nu prea stejar, va fi doar biletul.