Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de porumb cu cartofi și șuncă afumată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, friptură de șuncă, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Piure de porumb și Mozzarella afumată, Piure de porumb și Mozzarella afumată, și Hash de păstrăv afumat cu cartofi și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untura într-o oală mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați friptură de șuncă, ceapă, atât ardei grași, cât și usturoi; saut până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Friptură De șuncă
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați porumb și amestecați 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
4
Adăugați hock de șuncă și cartof, apoi 5 căni de apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți parțial acoperit 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham Hock
Cartofi
Apă
5
Scoateți cârligul de șuncă. Condimentează supa după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mediu înainte de servire.)