Supa de pește Zuppa Di Pesce este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 331 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește de cod, măsline, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Zuppa Di Pesce, Cioppino sau tocană de pește, Zuppa di pesce alla napoletana (tocană de pește în stil napolitan), și Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește) pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.