Supă De Pește Umbriană
Supa de pește umbriană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cățel de usturoi, file de pește de apă dulce, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă De Pește Umbriană, Cotlete De Vițel În Stil Umbrian, și Linte Umbriană Cu Ulei De Măsline Ouă Prăjite.
Instrucțiuni
Se usucă peștele și se presară cu 1/2 linguriță de sare.
Gatiti ceapa, telina si usturoiul in ulei cu 1/2 lingurita de sare intr-o tigaie adanca de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Adăugați pătrunjel și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați vin și fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, apa și 1 linguriță de sare și aduceți la foc mic.
Adăugați pește și reduceți focul pentru a găti la foc mic până când este gătit, aproximativ 10 minute.
Tăiați felii de 18 (1/2 inch) din baghetă și prăjiți 3 până la 5 inci de la căldură, rotind o dată, până devin aurii, 3 până la 4 minute în total.
Tăiați cățelul de usturoi în jumătate și frecați-l pe pâine prăjită, apoi periați pâinea prăjită cu ulei.
Per porție: 422 calorii, 24G grăsimi (4G saturate), 88mg colesterol, 234mg sodiu, 13g carbohidrați, 4G fibre, 33g proteine vezi analiza completă a acestei rețete a datelor nutriționale "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.