Supa de pește este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 306 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de țelină, roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă De Pește, Supă De Pește, și Supă Simplă De Pește.
Instrucțiuni
1
Măcinați grosolan prazul, țelina, usturoiul, pătrunjelul, coriandrul și piperul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți uleiul într-o oală largă și grea, la înălțime medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se adaugă amestecul măcinat în oală și se sotează până se evaporă toate lichidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați în oală părțile de pește învelite în pânză de brânză, conserve de roșii, cartofi, vin, cayenne, cuișoare, foi de dafin, boia, șofran, sare și apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, acoperit timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
Grăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
șofran
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați lichiorul, peștele și piperul și gătiți încă câteva minute, până când peștele este gătit. Apăsați pe pânză de brânză pentru a elibera cât mai mult lichid înainte de a arunca. Reglați textura și condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
6
Adăugați frunze proaspete de fenicul pentru a garnisi, dacă doriți. Face o duzină de porții ample.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.