Supă De Orz De Ciuperci

Supă De Orz De Ciuperci
Supa de orz de ciuperci este o fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 87 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, garnisiți: pătrunjel cu frunze plate, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Orz De Ciuperci, Supă De Orz De Ciuperci, și Supă De Orz De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Fierbeți orzul în 3 1/2 căni de apă într-o oală grea de 5 până la 6 litri, neacoperită, până aproape fragedă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
În timp ce orzul se gătește, înmuiați porcini în 1/2 cană de apă într-un castron mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se scurge într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit așezat peste un castron, rezervând lichid. Clătiți porcini pentru a îndepărta orice nisip, apoi tocați grosier. Spălați prazul feliat într-un castron cu apă, apoi ridicați-l din apă și scurgeți-l în sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
BolBol
5
Încălziți uleiul în oală curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa și țelina, amestecând ocazional, până devin aurii, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se adaugă morcovi, shiitakes, praz, porcini și saut, amestecându-se frecvent, până când ciupercile lichide se evaporă și ciupercile sunt aurii, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
MorcovMorcov
PrazPraz
7
Se amestecă pasta de roșii, Sherry, bulion de vită, lichid de înmuiere a ciupercilor, orz, sare, piper și restul de 3 căni de apă și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când legumele și orzul sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
Bulion De VităBulion De Vită
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
OrzOrz
PiperPiper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ApăApă
SareSare
1
* Supa se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți supa și subțiați cu apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SupăSupă
2
Fiecare porție conține aproximativ 71 de calorii și 2 grame de grăsime.
3
Gurmand
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista