Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de orez sălbatic-porumb. O porție conține 212 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână porumb, piper, bulion de pui condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pudră de porumb cu orez sălbatic, Porumb proaspăt cu orez sălbatic, și Porumb Vegan Și Pudră De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu. Gatiti usturoiul, morcovii si ceapa in unt aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se amestecă făina, sarea, nucșoara și piperul. Se amestecă orezul sălbatic, apa și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Nucșoară
Piper
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.