Supă De Morcovi Și Fenicul
Supa de morcovi și fenicul este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 785 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 354 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez oz, o mulțime de parmezan, bulion de legume cu gust bun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Supă De Fenicul De Morcovi, și Supă De Morcovi De Fenicul pentru rețete similare.