Supă de midii cu Avocado, roșii și mărar

Supa de midii cu Avocado, roșii și mărar este o pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 351 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de apă, jumătate și jumătate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Supă de midii cu Avocado, roșii și mărar, Sandwich Cu Brânză De Soia Cu Roșii De Avocado Și Mărar, și Pilaf de midii și calmar cu condimente dulci și mărar.
Instrucțiuni
Spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitându-i, apoi ridicați prazul și uscați-l.
Gatiti prazul in unt intr-o oala larga de 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Adăugați cimbru și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă berea și apa, apoi se mărește căldura până la moderat și se fierbe.
Adăugați midii și readuceți lichidul la fierbere, parțial acoperit. Gatiti, complet acoperit, amestecand ocazional, doar pana cand midiile se deschid larg, verificand frecvent dupa 4 minute si transferandu-se intr-un castron mare. (Aruncați orice midii care rămân nedeschise după 8 minute.)
Lucrând peste un castron, scoateți midiile din scoici și puneți-le în castron (aruncați cojile împreună cu orice praz agățat).
Se toarnă orice lichid de gătit acumulat în castron înapoi în oală.
Turnați lichidul de gătit printr-o sită căptușită cu un strat dublu de pânză de brânză sau prosoape de hârtie umezite într-o cratiță grea de 2 litri. Se amestecă jumătate și jumătate, sare și piper alb, apoi se încălzește la foc moderat până când este fierbinte (nu lăsați să fiarbă). Se amestecă midii și se încălzește până se încălzește.
Între timp, înjumătățiți avocado, apoi curățați 1 jumătate (înfășurați jumătatea rămasă strâns în folie de plastic și rezervați pentru o altă utilizare).
Tăiați în cuburi de 1/2 inch, apoi aruncați ușor cu roșii și mărar într-un castron.
Împărțiți supa în 6 boluri puțin adânci și lingurați un amestec de avocado în fiecare.
Supa, fără jumătate și jumătate, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită (cu midii decojite în supă), acoperită.
Scoateți midii și reîncălziți supa la foc moderat înainte de a adăuga jumătate și jumătate și apoi continuați cu rețeta.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.