Supă De Linte Roșie Nepaleză
Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Supa de linte roșie nepaleză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 191 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, turmeric măcinat, linte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, Curry De Conopidă Nepaleză, și Pulau Nepalez Vas De Orez Basmati.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ghimbirul și jalapeo; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă 6 căni de apă și următoarele 4 ingrediente (prin pulbere cu cinci condimente); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute sau până când lintea este fragedă, amestecând ocazional.
Puneți o treime din amestecul de linte într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de linte piure într-un castron mare. Repetați procedura de două ori cu amestecul de linte rămas. Se amestecă cilantro și sucul.