Supă De Linte Roșie În Stil Libanez

Supa de linte roșie în stil libanez este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, sucul de lămâie, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 1041 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Supă De Linte Libaneză, Supă de linte libaneză și ciorbă Elvețiană, și Aragaz Lent Supă De Linte Roșie Libaneză.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui și lintea la fiert într-o cratiță mare la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 3 minute.
Se amestecă ceapa în linte și se condimentează cu chimen și cayenne. Continuați să fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 10 minute.
Curățați cu grijă supa într-un blender în picioare sau cu un blender de băț până se omogenizează. Se amestecă cilantro și sucul de lămâie înainte de servire.