Supa de linte curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 25. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, morcov, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 35%. Încercați Supă De Linte Cu Curry, Supă De Linte Cu Curry, și Supă De Linte Cu Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, ulei cald la foc mediu. Gatiti ceapa, morcovul si telina, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 8minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi; saut timp de 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Adăugați pudră de curry; saut timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Se amestecă bulion, linte, 2 lingurițe. sare și 1/2 linguriță. pepper. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă oala, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când lintea este foarte moale, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor. Lucrând în loturi, curățați jumătate de supă într-un blender până aproape neted. Întoarceți supa în piure în tigaie. Se amestecă laptele de cocos și se reîncălzește ușor la foc mediu-mic, amestecând ocazional; nu fierbe. Se condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se presară cu coriandru tocat chiar înainte de servire, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional