Supă De Lămâie De Nucă De Cocos Cu Morcovi

Supă De Lămâie De Nucă De Cocos Cu Morcovi
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și supă vegană? Supa de lime de nucă de cocos cu morcovi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 491 calorii, 6g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână chimen, pastă de chile, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Picantă De Morcov + Quinoa Cu Sos De Lămâie De Cocos, Supă De Var De Morcovi, și Supă De Morcovi De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Se amestecă și se gătește pasta de chili, chimenul și 1 lingură de coriandru până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ghimbirul, ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Așezați cartofii și morcovii în oală cu amestecul de ceapă și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se toarnă bulionul de legume și laptele de cocos peste legumele fierte. Întoarceți focul la mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 până la 45 de minute sau până când cartofii și morcovii sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți cuptorul olandez de pe foc și amestecați sucul de lămâie. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se servește fierbinte sau răcit, garnisit cu coriandrul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista