Supă de fasole neagră cu salsa de Avocado
Supa de fasole neagră cu salsa de Avocado ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 275 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Încercați Supă de fasole neagră cu salsa de Avocado, Fasole Neagră Avocado Salsa, și Salsa de fasole neagră și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de fasole și 1 cană de bulion de pui într-un blender sau robot de bucătărie și piure până la neted.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa și 1 linguriță de sare și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura, adăugați sherry și fierbeți până se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 3 minute.
Adăugați piureul de fasole, 1/2 linguriță de piper și restul de 3 căni de bulion de pui și 3 căni de fasole. Se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați avocado, cilantro, ridichi, suc de lămâie și restul de 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Se amestecă ușor. Puneți supa în boluri și acoperiți cu salsa.
Recomandare de vin: nu uitați de sherry atunci când luați în considerare vinurile pentru masă. Ei lucrează deosebit de bine cu supe, mai ales atunci când sherry este deja un ingredient. Cu această supă de fasole neagră, un amontillado uscat este natural.
Note: dacă ridichile nu sunt perfect crocante, înmuiați-le într-un bol cu apă cu gheață. Câteva minute de șoc pot fi suficiente pentru a le reînvia.