Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră este o fără gluten și fără lactate supă. O porție conține 181 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de morcov, oregano, Ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti telina, morcovii si ceapa in uleiul de masline intr-o cratita mare la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați oregano, chimen, fulgi de ardei roșu, semințe de țelină și usturoi și gătiți până la parfum.
Adăugați fasolea neagră, bulionul, frunza de dafin și roșiile și suficientă apă pentru a acoperi cu un centimetru sau doi (aproximativ 3 căni). Se fierbe timp de cel puțin 30 de minute, până la 2 ore, adăugând apă dacă este necesar. Condimentează și servește.