Supă de fasole albă toscană cu Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole albă toscană cu Prosciutto. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, țelină, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fasole Albă Toscană, Supă De Fasole Albă Toscană, și Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Adăugați prosciutto, și saut timp de 2 minute.
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul; saut timp de 2 minute sau până se înmoaie.
Adăugați apa, fasolea, frunzele de dafin și bulionul și aduceți supa la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți supa timp de 20 de minute.
Adăugați pătrunjelul, sherry și piperul negru; gatiti 1 minut. Aruncați frunzele de dafin.