Supă De Dovlecei De Nucă De Fermă
Supa de dovleac de la fermă este un fără gluten, fără lactate și primal supă. O porție conține 187 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărul granny smith, frunze de dafin turcești, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o oala grea de 4 pana la 6 litri la foc mediu pana cand este crocanta.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați usturoiul și semințele de chimen în grăsime în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul devine auriu pal, aproximativ 1 minut.
Adăugați dovlecei, morcovi, măr, cimbru, frunze de dafin, bulion, apă, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și fierbeți, neacoperite, până când legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Aruncați cimbru și frunze de dafin.
Pur și simplu aproximativ 4 căni de supă într-un blender, în loturi, dacă este necesar, până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Reveniți la oală și condimentați cu sare, piper și oțet.
Se servește acoperit cu slănină mărunțită.