Supă De Conopidă

Supa de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 472 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de pui, frunze de tarhon proaspăt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă, Supa surorii mele: cremă de Squash curry și supă de conopidă, și Supă De Pasiune Purpurie! Supă de conopidă și cartofi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, grea, la foc mediu, adăugați untul și prazul și gătiți până când prazul este fraged, 5 până la 7 minute. Odată ce prazul este fraged, adăugați făina, amestecând bine și gătiți până când toată făina a fost încorporată.
Adăugați stocul, conopida și cartoful și aduceți amestecul la fierbere. După fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.
Adăugați supa, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender și piure. Întoarceți supa în cratița originală la foc mediu-mare, adăugați smântâna și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 până la 12 minute pentru a permite supei să se îngroașe. Se amestecă în salvie. Puneți supa în boluri de servire și garnisiți cu tarhon sau arpagic.