Supă De Conopidă

Supă De Conopidă
Supa de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 472 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de pui, frunze de tarhon proaspăt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă, Supa surorii mele: cremă de Squash curry și supă de conopidă, și Supă De Pasiune Purpurie! Supă de conopidă și cartofi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, grea, la foc mediu, adăugați untul și prazul și gătiți până când prazul este fraged, 5 până la 7 minute. Odată ce prazul este fraged, adăugați făina, amestecând bine și gătiți până când toată făina a fost încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați stocul, conopida și cartoful și aduceți amestecul la fierbere. După fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.
4
Adăugați supa, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender și piure. Întoarceți supa în cratița originală la foc mediu-mare, adăugați smântâna și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 până la 12 minute pentru a permite supei să se îngroașe. Se amestecă în salvie. Puneți supa în boluri de servire și garnisiți cu tarhon sau arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista