Supă de conopidă și Yukon Gold

Supă de conopidă și Yukon Gold
Conopida și supa de aur Yukon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de șalotă, cartofi Yukon gold, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros, Supă De Cartofi Prăjiți Yukon Gold, și Supă consistentă de cartofi de praz și Yukon Gold pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați șalotele. Gătiti, amestecând frecvent, până când șalotele sunt moi și translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați conopida și cartofii în oală. Acoperiți cu apă rece. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți la foc mic, neacoperit, până când conopida și cartofii sunt fragede, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți oala de pe foc și scurgeți-o, rezervând câteva căni din lichidul de gătit fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați unt, bulion, sare și piper. Lucrând în loturi, supa de piure într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați lichid suplimentar după cum este necesar pentru a atinge consistența dorită (se recomandă destul de subțire). Pentru a servi, turnați în boluri calde și stropiți fiecare porție cu o linguriță de ulei de măsline extravirgin sau mai mult după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista