Supă de conopidă și Yukon Gold

Conopida și supa de aur Yukon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de șalotă, cartofi Yukon gold, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros, Supă De Cartofi Prăjiți Yukon Gold, și Supă consistentă de cartofi de praz și Yukon Gold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați șalotele. Gătiti, amestecând frecvent, până când șalotele sunt moi și translucide, aproximativ 5 minute.
Adăugați conopida și cartofii în oală. Acoperiți cu apă rece. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți la foc mic, neacoperit, până când conopida și cartofii sunt fragede, 15 minute.
Scoateți oala de pe foc și scurgeți-o, rezervând câteva căni din lichidul de gătit fierbinte.
Adăugați unt, bulion, sare și piper. Lucrând în loturi, supa de piure într-un blender până se omogenizează.
Adăugați lichid suplimentar după cum este necesar pentru a atinge consistența dorită (se recomandă destul de subțire). Pentru a servi, turnați în boluri calde și stropiți fiecare porție cu o linguriță de ulei de măsline extravirgin sau mai mult după gust.