Nevoie de o supă fără lactate? Supa de ciuperci și praz ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 162 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, apă, paste orzo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Supă De Cartofi-Praz-Ciuperci, Supă de ciuperci și praz cu cremă de cimbru, și Supă De Praz De Ciuperci De Conopidă Cu Pește De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, sotati ciupercile si prazul in unt sau margarina si uleiul de masline pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ciuperci
Ulei De Măsline
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sherry și reduceți lichidul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Apoi adăugați bulionul de vită, apa și piperul negru măcinat. Aduceți la fierbere și adăugați pastele. Se fierbe ușor timp de 10 minute sau până când pastele sunt fragede.