Supă De Cinci Ceapă

Supă De Cinci Ceapă
Supa de cinci ceapă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 283 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pâine, piper măcinat grosier, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, și Supă De Șapte Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare de supă (6 litri) la foc mediu-mare; adăugați ceapă și șalotă. Gatiti, amestecand frecvent, 30-35 de minute sau pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Legați cimbru într-un pachet cu șnur de bucătărie și adăugați la amestecul de ceapă. Se amestecă semințele de chimen, bulionul de pui și bulionul de vițel. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
BulionBulion
CeapăCeapă
CimbruCimbru
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Îndepărtați cimbru; se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
4
Supă de oală în boluri sigure pentru cuptor. Se acoperă cu felii de pâine franceză și se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
BrânzăBrânză
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
CuptorCuptor
5
Așezați bolurile pe o foaie de copt; se fierbe 2 minute sau până când brânza se topește și bulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Presărați fiecare porție uniform cu ceapă verde și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ArpagicArpagic
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista