Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 934 calorii. 8092 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de sare, frunze de dafin, o combinație a celor două și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
Caramelizați ceapa: într-o oală cu fund gros de 5 până la 6 litri, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și aruncați pentru a acoperi cu uleiul de măsline.
Gatiti ceapa, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 15-20 de minute.
Creșteți căldura la mediu ridicat.
Adăugați lingura rămasă de ulei de măsline și untul și gătiți, amestecând des, până când ceapa începe să se rumenească, încă aproximativ 15 minute.
Apoi presărați cu zahăr (pentru a ajuta la caramelizare) și 1 linguriță de sare și continuați să gătiți până când ceapa se rumeneste bine, încă aproximativ 10 până la 15 minute.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut.
Deglazează oala cu vermut:
Adăugați vermutul în oală și răzuiți bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale oalei, deglazând oala în timp ce mergeți.
Adăugați bulionul, frunzele de dafin și cimbru. Aduceți la foc mic, acoperiți oala și reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti aproximativ 30 de minute.
Condimentează după gust cu mai multă sare și adaugă piper negru proaspăt măcinat. Aruncați frunzele de dafin.
Adăugați coniac dacă utilizați.
Prăjiți felii de pâine franceză: în timp ce supa fierbe, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie și preîncălziți cuptorul la 450 km F cu un suport în treimea superioară a cuptorului.
Ungeți ușor ambele părți ale pâinii franceze sau feliile de baghetă cu ulei de măsline (veți ajunge să folosiți aproximativ o lingură și jumătate de ulei de măsline pentru aceasta).
Puneți la cuptor și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 7 minute.
Întoarceți pâinea prăjită și presărați cu brânza Gruyere rasă și parmezan. Reveniți la cuptor când este aproape de timpul de servire și coaceți până când brânza este bulbucată și ușor rumenită.
Servi: pentru a servi, supa de oală într-un castron și transferați o pâine prăjită brânză pe partea de sus a fiecărui castron de supă.
Alternativ, puteți utiliza boluri individuale rezistente la cuptor sau o caserolă mare. Puneți supa în boluri sau caserole. Se acoperă cu pâinea prăjită și se presară cu brânză. Se pune în broiler timp de 10 minute la 350 km f, sau până când brânza se bulează și se rumeneste ușor.