Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 934 calorii. 8092 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de sare, frunze de dafin, o combinație a celor două și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.

Instrucțiuni

1
Caramelizați ceapa: într-o oală cu fund gros de 5 până la 6 litri, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și aruncați pentru a acoperi cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Gatiti ceapa, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Creșteți căldura la mediu ridicat.
5
Adăugați lingura rămasă de ulei de măsline și untul și gătiți, amestecând des, până când ceapa începe să se rumenească, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Apoi presărați cu zahăr (pentru a ajuta la caramelizare) și 1 linguriță de sare și continuați să gătiți până când ceapa se rumeneste bine, încă aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
8
Deglazează oala cu vermut: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați vermutul în oală și răzuiți bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale oalei, deglazând oala în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Adăugați bulionul, frunzele de dafin și cimbru. Aduceți la foc mic, acoperiți oala și reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Condimentează după gust cu mai multă sare și adaugă piper negru proaspăt măcinat. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați coniac dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4
Prăjiți felii de pâine franceză: în timp ce supa fierbe, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie și preîncălziți cuptorul la 450 km F cu un suport în treimea superioară a cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Ungeți ușor ambele părți ale pâinii franceze sau feliile de baghetă cu ulei de măsline (veți ajunge să folosiți aproximativ o lingură și jumătate de ulei de măsline pentru aceasta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
BaguetteBaguette
6
Puneți la cuptor și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Întoarceți pâinea prăjită și presărați cu brânza Gruyere rasă și parmezan. Reveniți la cuptor când este aproape de timpul de servire și coaceți până când brânza este bulbucată și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Servi: pentru a servi, supa de oală într-un castron și transferați o pâine prăjită brânză pe partea de sus a fiecărui castron de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Alternativ, puteți utiliza boluri individuale rezistente la cuptor sau o caserolă mare. Puneți supa în boluri sau caserole. Se acoperă cu pâinea prăjită și se presară cu brânză. Se pune în broiler timp de 10 minute la 350 km f, sau până când brânza se bulează și se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic

Vin recomandat: Beaujolais, Pinot Grigio

Supa de ceapă franceză funcționează foarte bine cu Beaujolais și Pinot Grigio. Un Beaujolais Fructat va completa aromele bogate ale acestei supe. Dacă preferați vinul alb, încercați un Pinot grigio. Satele Louis Jadot Beaujolais cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Satele Louis Jadot Beaujolais
Satele Louis Jadot Beaujolais
# 26 Wine Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpărături din 2016Acest vin crocant, Fructat, suculent are arome expresive și arome de fructe de padure roșii coapte, cu o greutate frumoasă în gură.Bucurați-vă cu carne roșie deschisă și carne albă la grătar sau prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista